Casals d'estiu


El Museu de Ca n’Oliver acull des del 2012 els casals d’estiu del Museu d’Història de Cerdanyola que s’organitzen en dos torns en funció del calendari de vacances d’estiu: un primer torn al juny - juliol i un segon al setembre. Cada torn ofereix un nombre limitat de places (màxim 25) i un servei d’acollida per a les famílies fora de l’horari establert pel casal.

Cada casal està dissenyat i organitzat al voltant d’un eix temàtic, generalment relacionat amb l’exposició temporal que en aquells moments acull el Museu. Els continguts i objectius generals i específics de cada casal s’assoleixen a través de visites, sortides, tallers, etc. Els casals estan conduïts per una directora d’activitats de lleure i una educadora amb el suport puntual d’algun monitor segons el tipus d’activitat a desenvolupar. El funcionament general del casal fa que el Museu esdevingui un espai familiar en el que els participants aprenen, juguen, mengen i es relacionen amb el personal tècnic.Casals d'estiu 2017El cel dels ibers

Dates: del 26 de juny al 7 de juliol

Per a nens i nenes de 6 a 10 anys
Horari: de 9 a 13 h
Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver

Com veien el cel els ibers? Com el veiem ara? Jugant, pintant, construint i fent volar la imaginació els nens i nenes ho descobriran. En aquests casals ens convertirem en astrònoms i aprendrem alguns dels misteris de l’univers.
Preu públic: 102 €
Opció de servei d'acollida de 8 a 9 i de 13 a 15h : 1 € x h


A la recerca dels tresors perduts

Del 4 al 8 de setembre

Per a nens i nenes de 6 a 10 anys
Horari: de 9 a 13 h
Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver

En aquests casals ens endinsarem en les aventures d’una de les millors sagues d’acció dels nostres temps, l’Indiana Jones. Descobrirem que hi ha de veritat i de misteriós en els tresors que amaga el famós hangar nord-americà Àrea 51, que com diu l’Indy: “Haurien d’estar en un museu”.

Preu públic: 50 €
Opció de servei d'acollida de 8 a 9 i de 13 a 15h : 1 € x h