PROGRAMA ACTIVITATS CA N'OLIVER

Novembre - desembre de 2020
Ca n'Oliver, un poblat ibèric laietà 

Primer diumenge de mes, 12 h

Jornada de Portes Obertes al Museu i visita guiada al jaciment i al taller metal·lúrgic reconstruït
Cerdanyola, terra d’ibers

Segon diumenge de mes, 12 h

Visita guiada a l'exposició permanent i a les dues cases reconstruïdes del poblat
Activitat gratuïta amb l'entrada per a majors de 10 anys
Sant Martí i altres cavallers medievals

7 de novembre, 12 h
Conta contes basats en llegendes i històries de cavallers medievals més populars (Sant Martí, Sant Jordi, comte Arnau..) per a infants fins a 8 anys amb un sol acompanyant i amb inscripció prèvia (935 804 500). Forma part de la programació de l'exposició “Marca Hispànica. La Catalunya carolíngia”.
Ca n'Oliver: un poblat ibèric i una torra altmedieval

15 de novembre, 11,30 -13,30 h
Visita guiada al jaciment arqueològic de Ca n'Oliver a càrrec de Joan Francès, director de les excavacions arqueològiques i del Museu d'Història de Cerdanyola. Activitat per a majors de 12 anys amb inscripció prèvia (935 804 500). Forma part de la programació de l’exposició “Marca Hispànica. La Catalunya carolíngia”.
Música dels temps d'al·Andalús

21 de novembre,18,30 h 
El quintet format per Pedro Burruezo, Maia Kanaan, Jordi Ortega, Jordi Rallo i Robert Santamaría, de la mà de la Nur Camerata (la Camerata de la Llum), oferiran un concert en el que recuperen històries i melodies antigues amb una mirada contemporània. Perfums andalusins, laments sufís, sons “moriscos” ... en català, castellà i àrab ens regalen els sentits sota una nova perspectiva que uneix el prisma contemporani i l'arrel medieval. Cal inscripció prèvia al 935 804 500.
L’establiment de la vil·la de Cerdaniola al s. X: remodelació d’un espai estratègic a redós de la ciutat de Barcelona

3 de desembre, 18,30 a 20 h
Conferència a càrrec del doctor Ramon Martí Castelló, proferrs d’històira medieval a la UAB. Especialista en l’alta edat mitjana i arqueòleg. La conferència forma part de la programació de l’exposció “Marca Hispànica. La Catalunya carolíngia”. Places limitades amb inscripció prèvia al 93 580 45 00.