Exposició temporal


La sala d’exposicions temporal està dedicada a Josep Barberà que, als anys 50 dels segle XX amb altres afeccionats a l’arqueologia, va fer les primeres excavacions al poblat de Ca n’Oliver i sempre va donar el seu suport a l’equip que a partir dels anys 80 va reprendre els treballs arqueològics. La sala Josep Barberà està destinada a acollir el programa d’exposicions temporals del Museu d’Història de Cerdanyola.

Cada any es programen mostres de temàtica diversa relacionada amb el patrimoni cultural i natural. El programa d’exposicions temporal té com a objectiu la divulgació històrica, etnogràfica i natural, en sentit ampli, procurant aportar dades i objectes relacionats amb Cerdanyola i aconseguir la participació de persones i entitats de la ciutat, amb la voluntat d’implicar la societat civil en el dia a dia del Museu.

Per assolir aquests objectius i aprofundir en els continguts de les exposicions es dissenya un programa d’activitats complementari, sovint en col·laboració amb altres museus i serveis municipals.L'ART DE LA CIÈNCIA - JORDI SABATER PI Des del 15 d'abril

Jordi Sabater Pi (Barcelona, 2 d'agost de 1922 - 5 d'agost de 2009), serà recordat per la troballa del Floquet de Neu, el goril·la albí que va viure al zoo de Barcelona. Però Sabater Pi és molt més que el descobridor d'un animal "mediàtic".

Fou un científic reconegut internacionalment pels seus descobriments, per la seva faceta científica i la capacitat d'observació que ell considerava la base del coneixement.

En aquesta exposició descobrirem al Sabater artista i farem un repàs de què ha significat el dibuix científic, una eina imprescindible que mai podrà ser superada en l'obtenció de coneixement.