Casals d'estiu


El Museu de Ca n’Oliver acull des del 2012 els casals d’estiu del Museu d’Història de Cerdanyola que s’organitzen en dos torns en funció del calendari de vacances d’estiu: un primer torn al juny - juliol i un segon al setembre. Cada torn ofereix un nombre limitat de places (màxim 25) i un servei d’acollida per a les famílies fora de l’horari establert pel casal.

Cada casal està dissenyat i organitzat al voltant d’un eix temàtic, generalment relacionat amb l’exposició temporal que en aquells moments acull el Museu. Els continguts i objectius generals i específics de cada casal s’assoleixen a través de visites, sortides, tallers, etc. Els casals estan conduïts per una directora d’activitats de lleure i una educadora amb el suport puntual d’algun monitor segons el tipus d’activitat a desenvolupar. El funcionament general del casal fa que el Museu esdevingui un espai familiar en el que els participants aprenen, juguen, mengen i es relacionen amb el personal tècnic.Casals d'estiu 2019I tu què menges?

Del 25 de juny al 5 de juliol

Per a nens i nenes de 6 a 10 anys
Horari: de 9 a 13 h 
Museu i Poblat Ibèric de Ca n’Oliver

Casals d'estiu que tenen com a eix temàtic l'alimentació en tota la seva varietat d'aspectes: la conservació dels aliments, la cuina, els restaurants, les intoleràncies, etc.

Preu públic: 90 €
Opció de servei d'acollida de 8 a 9 i de 13 a 15h : 1 € x hContes al jardí

Del 2 al 10 de setembre

Per a nens i nenes de 4 a 10 anys
Horari: de 9 a 13 h
Museu Ca n'Ortadó

Casals d'estiu que tenen com a eix temàtic els contes des de qualsevol punt de vista: històries orals, contes tradicionals i moderns, els personatges, els llibres, etc.

Preu públic: 70 €
Opció de servei d'acollida de 8 a 9 i de 13 a 15h : 1 € x h